Blucactus

Din framgång är vår framgång

Blue Cactus Digital Marketing Agency

Blue Cactus är den mest kreativa byrån för digital marknadsföring

När du tänker på kreativitet tänker du på Blue Cactus. Du hittar oss var som helst ifrån Dallas hela vägen till Amsterdam. På Blue Cactus förlitar vi oss på ett arkiv med ovärderliga strategier för dina marknadsföringskampanjer. I tillägg har vi erfarenhet av att hantera digitala medier och sociala nätverk på de mest effektiva sätten.

På BluCactus, en digital marknadsföringsbyrå, hanterar och förbättrar vi alla dina sociala nätverk. Tillsammans kan vi ge ditt företag den boost det behöver, för att nå dina mål. Av den anledningen har vi lösningarna på dina tillväxt- och expansionsproblem.

Blue Cactus erbjuder olika sociala nätverkstjänster

Till exempel Facebook , Instagram, Twitter, Youtube, Linkedin , bland andra. På detta sätt skapas, utvecklas och utförs personliga strategier för var och en av våra kunder. Allt detta görs för att öka din försäljning och skapa bättre marknadspositionering. Hur uppnår vi detta? Blue Cactus uppnår detta främst genom sociala nätverk och professionellt utformade webbplatser.

Upplevelsen av BluCactus, Digital Marketing Agency, står till ditt förfogande

På BluCactus förstår vi att det inte finns något annat sätt att lyckas än att känna till djupet för varje projekt som vi samarbetar med. Därför tar vi hand om forskning och utveckling av de olika mål som varje kund har. Genom att använda den här metoden utgår vi från de grundläggande behoven för att skapa och designa strategier som har en inverkan på ditt företags resultat .

För BluCactus handlar det inte om att göra saker på samma sätt som andra, det vill säga med mallar eller modeller. I tillägg fokuserar vi på att göra saker på ett unikt och autentiskt sätt. Analyserar alltid lämpliga strategier för varje typ av företag eller varumärke som vi arbetar med. Därför kan vi genomföra effektiva handlingsplaner som leder oss till att uppnå framgång.

Omedelbart, från den första kontakten med våra kunder till leveransen av tjänsten, håller vi oss mycket nära och i ständig kommunikation med kunden. På detta sätt kan vi lyckas. Således blir vi en direktrådgivare som guidar vad varje företag eller varumärke behöver för att gå vidare i marknadsförings- eller kommunikationsfrågor. Vi hittar lösningen på dina problem. Därför genererar vi de bästa förslagen så att din kommunikation och affärsstrategier lyckas. Varför? Eftersom din framgång också stärker BluCactus som företag.

Vi strävar alltid efter att generera omfattande support som täcker alla påverkansområden

Vilka är områdena för påverkan?

Innehållsutveckling


BluCactus vet att marknadsföring ständigt utvecklas. Av den anledningen är det också mycket viktigt för oss att fortsätta förnya våra tjänster och sätt att arbeta. Därför anpassar vi oss till ny teknik, programvara och designtrender till våra digitala marknadsföringstjänster och lösningar.

Nyfiken, intuitiv, ihållande, kreativ och strategisk, detta är egenskaperna hos BluCactus arbete. Sammanfattningsvis är de alla viktiga punkter, så att varje märke vi arbetar med har en professionell, korrekt och lönsam upplevelse. Vi ser till att marknadsföring inte är en lyx eller kostnad. Med BluCactus är marknadsföring en investering som hjälper ditt företag. Av det skälet är vårt uppdrag, att bevisa detta uttalande med alla våra kunder.

Uppdrag

I BluCactus letar vi efter lösningar på dina digitala marknadsföringsproblem. Med andra ord vill vi hjälpa ditt företag att lösa de problem det kan möta när det gäller synlighet och omfattning. När det gäller att hitta lösningar är vi säkra på att vi har infrastruktur, kreativitet och kunskap för att hitta vad ditt företag behöver.

Vårt mål är att placera oss i rankningen av de viktigaste digitala marknadsförings- och varumärkesbyråerna på den globala marknaden. Av den anledningen är vi i både Dallas och Amsterdam. Dessutom försöker BluCactus att skilja sig från överlägsna metoder. Våra specialiserade arbetsprocesser är innovativa och alltid med hög kvalitet.

Syn

För BluCactus är digital marknadsföringsökandet efter lösningar. Därför hittar vi en marknadsföringskampanj som ditt företag behöver för att uppnå dina mål. Visionen som driver BluCactus varje dag är att skapa goda synergier med våra kunder. Det är därför vi har lösningarna för att genomföra projekt med stor påverkan tillsammans.

Således kommer BluCactus att hitta den lösning som ditt företag behöver. Därför kan vi möta varje kunds förväntningar och behov. Vårt arbete har bara ett syfte, att hitta lösningarna för ditt företag att växa. Dessutom strävar vi efter att dina kommunikationsmål ska uppnås och slutligen att din försäljning ska multipliceras . Din framgång är vår framgång.

Våra värderingar

 • Innovation

  Vi renoverar ständigt. Letar alltid efter nya lösningar så att vår tjänst kan inkludera de mest innovativa strategies rna på marknaden. Vi strävar efter att ge våra kunder något unikt inom grafisk design, webbplatser och digital digital marknadsföringsstrategi.

 • Kreativitet

  Att vara kreativ är en del av vårt DNA. Vi vill ge dig unika lösningar. BluCactus är ett team av proffs med mycket nyfikenhet och uppfinningsrikedom för att lösa problem. Tillsammans genererar vi värdeförslag och skapar effektfulla strategier.

 • Kunskap

  Våra års erfarenhet är det bästa stödet, samt all den ackumulationn av information vi har. Dessutom, genom att vi har arbetat med en mängd olika varumärken, har vi en gedigen kunskap inom olika områden av digital marknadsföring.

 • Kvalitet

  Vi uppnår våra mål tack vare våra strategier. Dessutom har vi olika processer eller standarder som vi implementerar under hela resan med klienten. Vi genererar alltid utmärkta projekt med framstående kvalitet. Varför? Eftersom vi vill vara marknadens bästa marknadsföringsbyrå. För att uppnå detta måste vår kvalitet skilja oss.

 • Förtroende

  Marknadsföring är en känslig fråga inom alla företag. Därför bygger vi förtroende, så att våra kunder känner att de är på rätt plats och arbetar med experterna.

 • Engagemang

  Vi kommer aldrig att leverera ett sent eller halvgjort projekt. Vi vet att varje kund sätter sitt märke i våra händer med allt förtroende, och att uppfylla i tid och form är vårt främsta intresse.

Skillnaden hos BluCactus

I marknadsföringsvärlden bibehålls alltid sökandet efter den totala skillnaden mellan resten av byråerna på marknaden. Denna ständiga strid är dock inte BluCactus stil, eftersom den är mycket absorberande och tröttsam.

Därför bestämde vi oss för att sluta observera allt resten gör och återgå till grunderna. Det är vår natur. Vi vill hitta den perfekta lösningen för dig. På grund av detta kommer vi att lyssna på kundernas behov och utmärka oss genom kvaliteten på vårt eget arbete.

Det är detta som skiljer oss från de byråer som finns på marknaden. Vi är BluCactus, en digital marknadsföringsbyrå över hela världen. Av den anledningen har vi lokal och global räckvidd. BluCactus har en bred inverkan eftersom vi arbetar med en struktur som gör att vi kan anpassa oss till våra kunders storlek. Det spelar ingen roll om ditt företag är litet eller stort, eller vilken typ av bransch som det är, vi blir 100% bekanta med allt om ditt företag.

Det är det vi gillar mest, är att hitta lösningar genom att fördjupa oss i allt som kan utnyttjas av varje varumärke och ta hänsyn till alla punkter som vi kan förbättra. På Blue Cactus är vi marknadsförings specialister med stor passion för det vi gör varje dag. Den exakta formeln för vårt arbete är att lägga passion, energi och total prestanda till alla kunder som kommer med ett förslag eller idéer.

Vi är det perfekta alternativet för alla typer av företag

Det är inte nödvändigt att investera hundratusentals dollar i marknadsföringsstrategier. I BluCactus, en digital marknadsföringsbyrå, har vi tjänster som passar din budget. Identiskt sett är vi tillräckligt flexibla för att anpassa oss till projekt som just har börjat och projekt som skalas upp .

Vi är i själva verket intresserade av bra idéer och varumärken med potential att nå långt. Många av våra kunder är små och medelstora företag som vill göra saker bättre och kommunicera effektivt. För dem hittar BluCactus svaret på deras specifika problem.

Vi har dock också kapacitet, erfarenhet och utrustning för att samarbeta med stora företag med nationell och internationell närvaro. Vi är beredda på alla stora utmaningar som kommer vår väg.

Vad kommer BluCactus att göra för ditt företag?

BluCactus är intresserad av att öka försäljningen i ditt företag. Vi kan också förbättra din positionering i ditt företags verksamhet och implementera effektiva strategier i dina sociala nätverk som ansluter till din publik. På samma sätt tar vi hand om att optimera resurser inom grafisk design , branding , marknadsföring och SEO-strategier .

Vi vill helt enkelt att du ska uppnå framgång och ge mer kraft till allt du gör i ditt företag, så att du kan nå längre. Vi är säkra på att du kan göra detta med det stöd som BluCactus kan erbjuda dig. Tveka inte att kontakta oss så att du känner till vårt utbud av tjänster och allt vi kan uppnå tillsammans.

Påverka dina metoder och ändra din strategi

Vi har väldefinierade och strukturerade arbetsprocesser för att konceptualisera, designa, generera, styra och genomföra projekt på ett mycket specialiserat sätt.

Om du redan har i åtanke vad du vill fånga med ditt varumärke, hjälper vi dig att uppnå det. Om du tvärtom inte vet exakt vad du vill eller behöver, stöder vi dig att hitta det och utnyttja det till fullo. Vi utför lösningar skräddarsydda för ditt företag.

Kort sagt, vi tror starkt på innovation och ständig återuppfinning av ditt varumärkes image och kraften i bra design. Dessutom litar vi på styrkan i attraktivt innehåll med en bra uppmaning till handling. När det gäller webbdesign förstår vi också de olika fördelarna med en professionell service. Till exempel en optimerad webbplats eller en onlinebutik eller e-handel som ökar försäljningen och genererar bra strategier som gör dig bättre varje dag.

Vår historia

Vi berättar historien om BluCactus, vår digitala marknadsföringsbyrå, ta en kopp kaffe och följ med oss ​​på denna resa som går tillbaka till 2010 i Amsterdam. Här börjar vi som ett projekt med fokus på mjukvaruutveckling. Vid den tiden var vårt namn Titan Star Solutions . Detta började bara som ett alternativt arbete för vår VD och grundare, Ken Schreck . Ken hade visionen att utveckla en stor byrå för att tillhandahålla omfattande strategier till varumärken och förse dem med de marknadsföringslösningar de letade efter.

BluCactus första framgång

Lyckligtvis började allt fungera ganska bra och framgångarna ökade med tiden. Samtidigt blev detta en otrolig möjlighet att starta expansionen och leta efter nya horisonter. Så två år senare lyckades vi öppna en ny filial i Kairo , Egypten . Denna filial var ansvarig för Business Analyst-teamet. Detta var en möjlighet att bryta ner barriärer och börja drömmen om att växa upp.

Tre år efter stora projekt och nöjda kunder, öppnade vi en ny filial i Hyderabad, Indien, som drivs av teamet för mjukvaruutvecklare. Detta var en bra strategi för att hitta vår katalysator och differentiator i ett medium som började växa fram mer och mer: digital marknadsföring.

2014 etablerade vi oss också i Monterrey, Mexiko, en industristad med mycket affärsstöd. Platsen som öppnade dörrarna för att börja fungera formellt med fokus på digitala strategier. Men fram till den här tiden fortsatte vi med samma namn: Titan Star Solutions.

Födelsen av BluCactus

Så nästa år bestämde vi oss för att ändra namn och identitet för att stärka vår kommunikation och struktur. Det var när BluCactus föddes, med en mer avslappnad och vänlig ideologi för att få kontakt med våra kunder på ett ärligt, ansvarsfullt, pålitligt och mycket kreativt sätt.

Vi började arbeta med lokala kunder som litade på vårt arbete, och och steg för steg utvidgade vi oss internationellt. År 2016 hade vi redan en kundportfölj i olika länder. I BluCactus erbjuder vi mer än 12 specialiserade tjänster inom digital marknadsföring.

Lyckligtvis har vi uppnått balansen i vårt erbjudande, så att alla tjänster kan samarbeta och stärka alla affärsstrategier i ett digitalt sammanhang. På detta sätt kan vi fortsätta öka din försäljning och förbättra din positionering.

Framgången med BluCactus fortsätter

Vi är själva ett framgångsfall, eftersom vi som företag har gått igenom olika faser. BluCactus har utvecklats och bytt skepnad genom att integrera olika tjänster för att fortsätta uppdatera sitt erbjudande. I själva verket vet vi att vi kan uppnå bra saker med ditt företag, och framför allt vet vi potentialen i ett varumärke, oavsett om det just föddes.

Vi har för närvarande kontor i Nederländerna, Egypten, Indien och Mexiko. Därför har vi lyckats öka vår marknadsföringsbyrå, Blue Cactus, ytterligare med internationella samarbeten.

Vår historia fortsätter, och vi hoppas att du är en del av den. Att du bestämmer dig idag för att ge dig ut på en resa i användningen av de ideala verktygen och strategierna som kommer att ge ditt företag andra scenarier. Lika viktigt är att vi stärker varje dag med utveckling av nya koncept, tilldelning av ny teknik och metoder

Gå med i denna digitala tidsålder, låt inte ditt företag vara föråldrat och uppnå den framgång som ditt varumärke förtjänar.

Lämna ditt projekt hos oss för kostadsförslag och börja öka din försäljning!